2commit
Expert in Microsoft Azure,
partner in digitale transformatie.


Onze wereld verandert continu, technologie evolueert in een oogwenk. Om hun marktpositie te behouden, moeten bedrijven hier steeds sneller op inspelen. Maar wat als hun IT-afdeling niet volgt? Wat als de schaalbaarheid, de beveiliging, het onderhoud en het beheer van hun IT-infrastructuren en softwaretoepassingen onhoudbaar worden?

2commit brengt raad.

Microsoft Azure,
onze expertise is diepgaand,
onze focus duidelijk.


2commit specialiseert zich in Microsofttechnologie en meer bepaald in Azure, de cloudomgeving van Microsoft. Met een bewezen expertise in Azure Platform-as-a-Service (PaaS) ondersteunen we bedrijven in hun digitale transformatie en realiseren we toekomstgerichte, innovatieve IT-oplossingen op maat.

Internet of Things

artificiële intelligentie

mixed reality

blockchain

integratie

MicroServices

mobile apps

security

DevOps

digitale media
 
Internet of Things | artificiële intelligentie | mixed reality | blockchain | integratie
MicroServices | mobile apps | security | DevOps | digitale media
 
 

Azure faciliteert, 2commit realiseert.

 
 
 

2commit maakt digitale transformatie waar,
onze diensten op maat van jouw organisatie.


 

Azure Platform-as-a-ServicePlatform-as-a-Service of kortweg PaaS is een ontwikkel- en implementatieomgeving in de cloud. Het biedt ondersteuning doorheen heel de levenscyclus van een applicatie: van ontwikkeling, testing en implementatie tot deployment en support.

Dankzij PaaS hoeft je IT-afdeling zich geen zorgen te maken over het beheer en het onderhoud van de onderliggende infrastructuur, middleware of ontwikkelhulpprogramma’s. Azure doet het voor jou en jouw ontwikkelteam heeft meer tijd voor wat echt belangrijk is: innovatief en op een snelle, efficiënte manier software en applicaties bouwen.
 

Software- en applicatieachitectuurKwalitatieve software en toekomstbestendige applicaties zijn steevast gebouwd op een solide architectuur. Onze architecten verenigen technologie met je bedrijfsnoden zodat je organisatie snel kan schakelen in deze steeds veranderende wereld. Telkens gaat er een uitgebreid onderzoek aan vooraf.

Welke cloudmogelijkheden zijn er allemaal? Wat zijn de voor- en nadelen? Bieden MicroServices een antwoord? Is een doorgedreven API-management nodig? Welke programmeertaal komt in aanmerking? We maken architecturale en technische keuzes in functie van jouw organisatie, om zo tot een duurzame en toekomstbestendige oplossing te komen.
 

Application Lifecycle Management (ALM)Juiste architecturele beslissingen nemen, vereist een grondige kennis van het applicatieproces. Application Lifecycle Management bewaakt alle onderdelen die in een levenscyclus van een applicatie voorkomen: requirements beheren, softwarearchitectuur, ontwikkelen, testing, onderhoud, change management, continuous integration, project management en release management.

Met bewezen methodieken en gebruiksvriendelijke tools passen we ALM toe in onze projecten en bij onze klanten. Op die manier optimaliseren we het volledige ontwikkelproces, van analyse tot uitrol.
 
Contacteer ons