LOW CODE Developer/Architect

Voel jij je als een vis in het water in de Low-Code wereld en ben jij bereid om in te staan voor het uitbouwen, alsook het coachen van het team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met je communicatieve skills ben jij het vaste aanspreekpunt voor de collega’s en klanten. Je formuleert antwoorden, doet verbeteringsvoorstellen waar nodig; en zorgt ook voor de opvolging van de applicaties die worden voorgesteld bij de verschillende klanten. Vul jij ons werkplekbeheer team, bestaande uit 50 consultants graag aan? Dan staan wij zeker open om samen met jou te bekijken hoe jij jezelf zowel technisch als persoonlijk verder kan ontplooien binnen onze organisatie.

2DO


 • Je staat in voor het stuk Pre-Sales, design en het voorstellen van oplossingen aan de klanten.
 • Projectopvolging maakt deel uit van jouw verantwoordelijkheden, maar ook de implementatie van applicaties die worden voorgesteld aan de klant.
 • Je formuleert antwoorden, geeft advies en hakt knopen door waar nodig.
 • Je communiceert op frequente basis met verschillende stakeholders en doet verbeteringsvoorstellen waar nodig.
 • Hands-on development en coaching van collega ontwikkelaars is vanzelfsprekend.

2BE


 • Je neemt +-5 jaar relevante ervaring mee
 • Je hebt een achtergrond in ontwikkeling en treedt zelf nog graag op als ontwikkelaar
 • Je bezit een zeer grondige kennis van: Microsoft Office365/SharePoint/Teams/Power Platform (Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Virtual Agents) /Azure Azure Identity concepten/Azure Functions/Azure Logic Apps.
 • Je bent Nederlandstalig, kennis Engels/Frans is een plus
 • Je bent klantgericht ingesteld en handelt naar de noden van de klanten
 • Dankzij je organisatietalent ben je in staat om methodisch te werken en weet je prioriteiten te stellen Je bent proactief en je ondernemerszin tillen je je collega’s en klanten naar een hoger niveau Je bent proactief en je ondernemerszin tillen je je collega’s en klanten naar een hoger niveau Je weet zelfstandig aan de slag te gaan. Ook stellen je openheid en positieve houding je in staat om efficiënt in teamverband te werken Je bent bereid om je te verplaatsen Je bent iemand die zichzelf continu verder wil ontwikkelen binnen de organisatie

ONS AANBOD


Als startup binnen Cronos Groep bieden we onze consultants de ruimte om hun talenten te ontwikkelen en te experimenteren met eigen ideeën of nieuwe technologieën. Sounds like a cheesy pick up line? Wat denk je dan van deze: je werkt niet voor ons, je werkt met ons!

Cliché of niet: openheid, transparantie en vertrouwen dragen we nu eenmaal hoog in het vaandel. We ondersteunen jouw evolutie: een long-term groeiplan gebaseerd op je interesses bovenop de juiste coaching en training.

Daarnaast biedt 2commit uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en extralegale voordelen als een bedrijfswagen en een hospitalisatieverzekering krijg je erbovenop. Uiteraard kunnen een stel gepassioneerde collega’s niet ontbreken!
 

Grijp je kans en solliciteer!
  *max. 5MB, toegestane extensies .pdf en .jpg

  of contacteer ons via contact.us@2commit.be

   
  Contacteer ons